OVER ONS

De Agave

Jouw droomhuis tot werkelijkheid

Wat begon als een bescheiden bloemenwinkel is uitgegroeid tot een bekend begrip in Maas en Waal met een veelzijdige collectie aan interieur items, waarbij elk product zorgvuldig is geselecteerd. Met meer dan 30 jaar ervaring leidt Willie van Wamel samen met zijn kleine, maar deskundige team De Agave.

Of je nu op zoek bent naar een modern minimalistisch design, een rustieke landelijke charme of een eclectische mix van stijlen, bij De Agave vind je zeker iets wat bij jou past.

Onze winkel ademt een sfeer van inspiratie en creativiteit. Van prachtige meubelstukken tot verfijnde decoratieve accenten, elk item is met zorg gekozen. Dus kom langs en laat je inspireren door de magie van De Agave – waar jouw droomhuis

Een totaalconcept

Bij De Agave verzorgen we totaalconcepten voor interieur. Of het nu gaat om een bankstel of uitgebreid interieuradvies, we streven er altijd naar om jouw visie tot leven te brengen door middel van zorgvuldig samengestelde ontwerpen en persoonlijke aandacht voor detail.

We nemen je mee vanaf het allereerste idee voor het ontwerp tot aan alle details van de ruimte, inclusief schetsen, vaste meubels, verlichting, styling, losse meubels, stoffering en zelfs het begeleiden van de bouw. Ons ontwerp brengt functionaliteit, stijl en jouw persoonlijke touch samen, waardoor het onmiskenbaar ‘De Agave’ wordt.

Beneden-Leeuwen
Meubels
Bedden
restaurant, marcus antonius, food, drinks, beneden leeuwen
Restaurant

Sluit af met een heerlijke lunch bij Marcus Antonius

Maak kennis met ons totaalconcept in Beneden-Leeuwen. In ons pand bevinden zich namelijk ook De Baat Bedden & Marcus Antonius. Maak er een gezellige dag van en sluit af met een heerlijke lunch.

De Baat Bedden

Op de eerste etage van onze locatie tref je de beddenspeciaalzaak De Baat Bedden.