ASSORTIMENT

Onze merken

Unieke merken

In samenwerking met top interieurmerken zoals Claudi, Perletta en Passe Partout, bieden wij een zorgvuldig geselecteerde collectie aan die voldoet aan de hoogste standaarden van vakmanschap en esthetiek. Van tijdloze meubels tot verfijnde decoratie, bij De Agave vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur te transformeren tot een ware blikvanger. Ontdek onze collectie en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw visie voor jouw woning.

Een greep uit onze collectie

Easy Sofa

Claudi

Duran

Nix Design

Dutz

Mobitec

Hofstede Raanhuis

Perletta

Onno

Baobab

Silk-ka

Elitis

Passe Partout

Lux

Ztahl

Laat je inspireren!

Wij helpen je graag verder.

FAQ ONDERHOUD

Marmer
-Reinig je tafel direct na gebruik. Dit voorkomt dat vlekken in het marmer kunnen trekken. Marmer reageert gevoelig op zuur, gebruikt daarom alleen geschikte middelen die alleen bedoeld zijn voor marmer. Deze zijn vaak PH-neutraal en bevatten geen zure stoffen die je tafel kunnen beschadigen.

– Let op! ook veel levens middelen zijn zuur houdend (oa. azijn, wijn, vruchtensap, cola en ketchup). Bij morsen direct schoonmaken.
Het gebruik van onderzetters kan deze aantastingen voorkomen, reinig altijd je tafel direct na gebruik.

– Impregneer je tafel om te voorkomen dat vloeistoffen in het marmer trekken.

Houten tafels
– Indien u uw tafel wenst te bewegen of te verplaatsen mag de tafel zeker nooit geschoven worden, maar moet steeds worden opgetild. Anders kunnen de tafelpoten en beugels beschadigd worden, waardoor de tafel instabiel kan worden.

– Zet geen hete, zware, scherpe of natte voorwerpen direct op het tafelblad. Er kunnen randen en afdrukken ontstaan.
Gemorste vloeistoffen moeten direct worden op gedept. Nooit met druk op de plek wrijven. Laat de vloeistof niet in het hout trekken om vlekken te voorkomen.

– Let op! ook veel levens middelen zijn zuur houdend (oa. azijn, wijn, vruchtensap, cola en ketchup). Bij morsen direct schoonmaken.
Het gebruik van onderzetters kan deze aantastingen voorkomen, reinig altijd je tafel direct na gebruik.

– Impregneer je tafel om te voorkomen dat vloeistoffen in het marmer trekken.

Leder
– Regelmatig af te nemen met een zachte doek en het leer te stofzuigen met de borstel van de stofzuiger. Maandelijks kun je het meubel nog eens met een vochtige zeem afnemen.

– Leder is een natuurproduct met een mooie luxe uitstraling, om uw leder mooi en in top conditie te houden is het van belang om deze te onderhouden met speciaal daarvoor ontwikkelde reiniging- en verzorgingsproducten.

Stoffen
– Wij adviseren bij aankoop van een stoffen zitmeubel om een impregneer set aan te schaffen van All in house, daarmee krijgt u gegarandeerd jarenlang de beste aanvullende service op gebruiksproblemen en de beste bescherming tegen vlekken.

– Gebruik een zachte borstel opzetstuk op je stofzuiger om regelmatig stof en vuil te verwijderen. Dit helpt om oppervlakkig vuil te verminderen en voorkomt dat vuil dieper in de vezels doordringt.

– Pak vlekken meteen aan om te voorkomen dat ze blijvende schade veroorzaken. Dep gemorst vocht voorzichtig op met een schone doek of papieren handdoek. Wrijf vooral niet! Vaste substanties verwijder je met een lepel.

– Gebruik een mild reinigingsmiddel of een specifieke vlek verwijderaar die geschikt is voor stoffen.

– Test altijd eerst op een onopvallende plek om te controleren op kleurvastheid en mogelijke schade aan de stof.

– Behoud de vorm en veerkracht van de kussens en zitkussens door ze regelmatig op te schudden en te wisselen. Dit helpt om de vezels gelijkmatig te verdelen en voorkomt dat de stof platgedrukt raakt. Is dit niet mogelijk? Gebruik dan niet telkens dezelfde zitplaatsen van de bank, maar wissel af. Zo voorkom je het zachter worden van de vullingen.

– Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleur van stoffen meubels vervagen. Plaats je meubels op een plek waar ze niet voortdurend aan de zon worden blootgesteld, of overweeg raambekleding die schadelijke UV-stralen filtert.
Let op met hele lichte stoffen meubels! Spijkerbroeken geven altijd kleurstoffen af.

Dekton
Het onderhouden van een Dekton tafelblad is relatief eenvoudig. Voor dagelijkse reiniging is warm water en een mild schoonmaakmiddel meestal voldoende om vuil en vlekken te verwijderen. In het geval van hardnekkige vlekken kunnen niet-schurende schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Dekton vereist geen speciale afdichting zoals sommige andere natuursteen materialen, waardoor het onderhoud gemakkelijker wordt.