Over ons

Steeds meer mensen houden zich bezig met inrichten/stylen van hun woning. Het interieur straalt inmiddels uw karakter uit. Het gaat om een totaalplaatje waar u zich goed in voelt. Kortom de manier van uw leefomgeving “Life Style” weerspiegelt uw persoonlijkheid.

Onze winkel is een beleving.
Onze winkel bied een ruime collectie meubelen, accessoires, decoraties, bloemen en planten. Daarnaast hebben wij ook een mooie collectie van zijde bloemen en planten.  Zo maken we samen met jouw de mooiste creaties voor een sfeervol thuis, geïnspireerd door de laatste trends. Dit alles samen zal zorgen voor een verfrissende energie.

De Agave biedt totaalconcepten voor het interieur.
Bij De Agave laten we je de nieuwste interieur- en lifestyletrends zien en kan je terecht voor persoonlijk interieur- en productadvies.
Ons team van gepassioneerde interieuradviseurs helpt u graag met het inrichten van leef- en werkruimten van woningen, restaurants, kantoren en winkels.

Specialisme

Sfeer-, en kleuradvies

Een sfeer-, en kleuradvies vormen de basis voor een interieuradvies. Een weergave van uw gewenste stijl door kleuren en sfeer in beeld te brengen.

Indelingsplan

Voor de juiste sfeer met de meest praktische indeling is een goed indelingsplan van belang.

3D ontwerp

Het kunnen laten maken van een 3D ontwerp, zodat u een concreet beeld krijgt en het totaalplaatje vooraf kunt zien.

Komt u van ver, of wilt u alles rustig op u laten inwerken dan kan dit onder genot van diverse drankjes en lekkernijen in het lunchcafé Marcus Antonius.

Kom langs en maak kennis met ons team!

Ons Team

Willie van Wamel

Willie van Wamel

Eigenaar

Jaco Ruwaard

Jaco Ruwaard

Bloemist / Stylist

Mascha Balvers

Mascha Balvers

Bloemist / Stylist

Angelique van Kampen

Angelique van Kampen

Bloemist / Stylist

Wilbert Stenssen

Wilbert Stenssen

Bezorger

Johan Buurman

Johan Buurman

Bezorger

Hans van den Hurk

Hans van den Hurk

Handyman