Over ons

DIT IS DÉ PLEK OM TE WOONSHOPPEN

Bij aankomst via de goed bereikbare Van Heemstraweg in Beneden-Leeuwen trekt het pand van De Agave Natuurlijk Wonen direct de aandacht.  In het pand van De Agave zijn er meerdere ondernemingen gevestigd, elk een eigen unieke beleving.

De Agave Wonen

Is dé inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: een ruime collectie meubelen, accessoires, bloemen en planten. Daarnaast een mooie collectie van zijde bloemen en planten.

In de winkel nemen we je mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en lifestyle. Daarnaast kun je terecht voor persoonlijk interieur- en productadvies.

De Agave biedt totaalconcepten voor het interieur, zowel privé als zakelijk.

Ons gepassioneerde team van interieuradviseurs denken graag met je mee. Of het nu gaat om het (re)stylen van je leefruimte of het inrichten van bedrijfsruimtes, samen zorgen we voor de realisatie van een interieur vol verfrissende energie.

 

Specialisme

Sfeer-, en kleuradvies.

Een sfeer-, en kleuradvies vormen de basis voor een interieuradvies. Een weergave van uw gewenste stijl door kleuren en sfeer in beeld te brengen.

Indelingsplan

Voor de juiste sfeer met de meest praktische indeling is een goed indelingsplan van belang.

3D ontwerp

Het kunnen laten maken van een 3D ontwerp, zodat u een concreet beeld krijgt en het totaalplaatje vooraf kunt zien.

Komt u van ver, of wilt u alles rustig op u laten inwerken dan kan dit onder het genot van diverse drankjes en lekkernijen in het lunchcafé Marcus Antonius.​

Kom langs en maak kennis met ons team!