Interieuradvies

De Agave

Een interieuradvies voor elke ruimte

Of het nu gaat om een nieuwe woning of een kantoorruimte, bij De Agave maken wij graag een advies op maat, passend bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Ons team van interieuradviseurs helpen jou graag met de indeling, meubelkeuze, inrichting, styling en verlichting van jouw interieur. Wat betreft inrichting, aankleding en onderhoud, hebben wij diverse grote ondernemingen en kantoren in onze portefeuille.

Laat een 3D ontwerp maken

Bij De Agave maken wij graag een advies op maat, passend bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Om iedereen een compleet beeld te geven bieden wij ook de optie aan om een realistisch 3D ontwerp te maken.

Laat je inspireren!

Wij helpen je graag verder.

''Fantastische woonwinkel met een steeds wisselend assortiment die je elders niet gauw tegen komt.''

Willem

''Wat een fijne winkel. Mooie spullen en een goed advies. Voor grote veranderingen in huis of gewoon leuke accessoires.''

Mieke

''Prachtige winkel, met heel veel mooie spullen, waarmee iedereen een paradijsje van zijn/haar eigen woning maken.''

Ronald

Een prachtige villa in Italië

Gelegen te midden van weelderige mediterrane landschappen, is deze exclusieve villa een ode aan elegantie en stijl. Hier hebben we een interieur gecreëerd dat de perfecte balans vindt tussen elegantie en functionaliteit. Met een doordacht ontwerp en aandacht voor detail, straalt deze villa een tijdloze en ingetogen luxe uit.

Kantoorruimtes

De Agave biedt ook expertise in het ontwerpen van inspirerende kantoorruimtes. Onze filosofie van tijdloze elegantie en functionele verfijning wordt naadloos geïntegreerd in professionele omgevingen. Of het nu gaat om een ​​start-up die op zoek is naar een dynamische werkplek of een gevestigd bedrijf dat zijn ruimtes wil vernieuwen, wij streven ernaar om een omgeving te creëren die de productiviteit bevordert en het welzijn van de werknemers centraal stelt.